מלימודי תואר ראשון בכלכלה וניהול – לסטארט אפ פורץ דרך

אור בר-און ובן גולדנברג הכירו בזמן לימודי תואר ראשון בכלכלה וניהול, מסלול בשיווק ויזמות, ובשנה השלישית ללימודים שמו לב לצורך הקיים בשוק: יצירת חיבור בין מאמני הספורט השונים והקהל שלהם, ללא התיווך וההתחייבות לסטודיו מסוים.
February 14, 2023
FITTER

אור ובן פיתחו את האפליקציה – FITTER בה מוצעים אימוני ספורט שונים, לפי תחום עניין ואזור מגורים. כך שבקלות אפשר לראות אם היום בשבע יש אימון יוגה, פילאטיס, פונקציונאלי וכדומה, בקרבת מקום ולהירשם בקלות ללא התחייבות.

האפליקציה הושקה לפני חצי שנה וכיום היא עובדת בכל הארץ, כאשר מירב המשתמשים מרוכזים (איך לא) בתל אביב. היא במיוחד רלוונטית לסטודנטים, ככה הם משלמים בדיוק על מה שהם מקבלים, בלי לבזבז כסף על תקופות עמוסות שהמנוי לא מנוצל.

האם הלימודים באקדמית עזרו לך להקים סטארט אפ?
אור: “הקורסים בכלכלה עזרו לי לחשוב נכון. ההבנה איך לפצח את שוק הכושר הגיעה מקורסי הליבה בכלכלה. גם אם באותו הרגע הקורסים האלו נראו פחות פרקטיים, בדיעבד הם עזרו”.

אור מוסיף “בהתמחות המעשית ביזמות היינו צריכים לעשות מיזמים שונים, אנחנו פשוט עשינו על FITTER. בליווי האקדמיה הצלחנו לקדם את הסטארט-אפ כבר בזמן הלימודים”

בן: “בהתמחות היו לנו קורסים של פיתוח מוצר מתוכם קורס אפיון אפליקציות. הקורס התקיים במקביל לתהליך האפיון שעשינו לאפליקציה שלנו וזה עזר לנו במהלך הפיתוח של אפליקציית FITTER”

איך המרצים והסגל של האקדמית עזרו לכם בהקמת הסטארט אפ?
בן: “המלווה שלנו בהתמחות בחדשנות דיגיטלית הייתה ראשת ההתמחות ענת גולדשטיין, שליוותה אותנו לכל אורך ההקמה של FITTER”

אור: “היו לנו המון התייעצויות ונעזרנו בענת בצמתים חשובות בפיתוח. עד היום היא עוזרת לנו במה שאפשר. היא גם הייתה באירוע ההשקה של האפליקציה.”

בן: “המרצים מאוד רצו שנצליח! זה התבטא בשיחות ZOOM בשעות מאוחרות של הלילה על חשבון הזמן הפנוי שלהם עם המשפחה. לא מובן מאליו.
בתחילת הדרך, ענת חיברה אותנו לאנשים מתעשיית ההון סיכון ומתעשיית ההייטק הישראלית”

אור: “עד היום אנחנו בקשר עם האקדמית. קלטנו גם לעסק שני מתמחים במסגרת ההתמחות המעשית שלהם בשנה השלישית”.

טיפ לסטודנטים היזמים שלומדים עכשיו?
אור: “תחשבו באיזה בעיות אתם נתקלים ביום-יום שלכם. כבני אדם אנחנו מסתגלים לדברים שמפריעים לנו ושאנחנו חושבים ש”ככה זה עובד” ולא שמים לב שזה באמת מפריע לנו.
הקושי הוא להבין באיזה חלקים של השגרה יש מקום לייעול, אם זה בהתעסקות מסוימת שלוקחת זמן או פעולה מסורבלת.
אני מאמין שברגע שיזם מונע מבעיה שהוא מתמודד איתם ביום-יום הסיכוי שלו להצליח הרבה יותר גדול!”

בן: “תהיו פרו אקטיביים! זה הזמן בחיים להתחיל לעשות דברים ולצאת מהשגרה.
תתנסו, תקבלו תמיכה, זה המקום להיכשל בו. אף פעם לא קיבלתי “לא” במכללה. הסגל המטורף של המרצים רק מחכה לסטודנטים יזמים ופעילים!”

מה השלב הבא?
אור שיתף אותנו: “בקיץ אנחנו מתכננים להיכנס לשוק האמריקאי, יש המון עניין וביקוש לשירות שהאפליקציה מציעה”

בהצלחה לאור ולבן!

להורדת האפליקציה >>
למידע נוסף >>

banner